Ce putem personaliza?

Pentru că toată producția obiectelor de îmbrăcăminte BlueBear se realizează în atelierul nostru din România, putem personaliza comanda ta după preferințe.

Mărimile

Toți suntem diferiți și câteodată nu reușim să ne încadrăm în mărimile standard din diferite motive.

Așa că, dacă tabelul de mărimi nu te ajută prea mult pentru a stabili mărimea care ți se potrivește, ori vrei ca produsul tău să fie mai lung sau mai scurt, mai strâmt sau mai larg sau orice altă preferință, nu ezita să ne contactezi și vom crea un produs după măsurătorile tale.

Culorile

Mergi pe munte și vrei o anumită combinație de culori?

Mergi pe munte și faci parte dintr-o asociație care are o combinație de culori distinctivă sau pur și simplu ai o combinație preferată de culori, caut-o în oferta noastră și dacă nu o găsești, ia legătura cu noi și vom crea un produs special pentru tine, în combinația ta preferată de culori.

culorile

Produsul

Vrei un produs unicat?

Ai un produs preferat pe care nu-l mai găsești pe piață sau ai vrea unul îmbunătățit după propria viziune? Sună sau trimite un mesaj și sigur vom găsi o soluție împreună.

Unique

Cum funcționează

Simplu

Verifică tabelul de mărimi sau caută în oferta noastră combinația de culori preferată și dacă nu te încadrezi la nici una dintre mărimile standard sau nu găsești combinația de culori potrivită pentru tine, ia legătura cu noi și găsim soluția împreună.

 

Date de contact

Telefon: 0770 532 904
Email: contact@bluebear.ro